fbpx

Koti & lahjat

Tilaa meiltä vaatteet töihin, vapaa-aikaan ja edustustilaisuuksiin tunnetuilta tekstiilibrändeiltä Craft, Clique, Cutter & Buck ja Projob. Asiantuntemusta suurella sydämellä ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Käytännöllisiä, kauniita ja toimivia tuotteita kotiin, sisustukseen, ulkoilmaelämään ja lahjaksi. Tarjoamme ajatonta muotoilua ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka kestävät vuodesta toiseen ja sukupolvelta toiselle. Monipuolisia käyttöesineitä, viehättäviä sisustusyksityiskohtia ja persoonallisia lahjoja jokaiseen tyyliin ja kotiin.

Täältä löydät juomapullot, kassit ja laukut, maljakot, kulhot, kynttilälyhdyt, kahvimukit, pussilakanat,piknikhuovat, kylmälaukut, rantakassit, kylmäkorit, istuinalustat, kahvikannut, viinilaukut ja kylmäreput.

Yrityslahja on aina ajankohtainen, henkilökunnan palkitseminen kannustavaa ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden muistaminen ilahduttaa varmasti. Lahjaksi vaikka kangaskassi yrityksen logolla, piknik juomalasit, termosmuki, grillisetti, teräksinen juomapullo bluetooth kuulokkeella tai hamam eco pyyhe.

Tilaa meiltä yrityslahjat, liikelahjat, henkilöstölahjat ja mainoslahjat.
Brändäämme tuotteenne toiveidenne mukaisesti. Yhdenmukaiset brändituotteet huomataan varmasti.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!


{{ sentHeading }}

{{ sentParagraph }}

{{ closeBtn }}

{{ topMessage }}

{{ closeBtn }}