fbpx

Tarina

HB Promotionin tarina alkaa vuodesta 1996, jolloin yrityksen perustaja Petri Engman pelasi ammattilaisena jääkiekkoa ulkomailla.

Isän esimerkki yrittäjänä innosti ja ammattilaisuran ohella Petri perusti Lahteen jääurheilun erikoisliikkeen.
Pelatessaan ammattilaisena Petri oli nimittäin huomannut, kuinka hankalaa on löytää aidosti hyviä, huipputasollakin toimivia varusteita.
Hän myös halusi että muillakin harrastajilla olisi laadukkaita varusteita saatavilla ja niin syntyi päätös perustaa yritys.
Kivijalkakauppa sai nimen Hockey Busters. Nimellä Petri halusi tuoda esiin sitä, että kaikkien jääurheilua harrastavien saatavilla olisi laadukkaita välineitä ja vanhoista varusteista pääsi helposti eroon kierrättämällä ne varustepörssin kautta.

Vuosien aikana käytännön toiminnasta vastasi Petrin isä, varustesuutarointia myöten, Petrin jatkaessa peliuraansa Saksassa ja Suomessa. Mukana perheyrityksen pyörittämisessä oli tietysti myös perheen äiti.

Jääkiekkoon ja laadukkaisiin varusteisiin ja tekstiileihin painottuvassa yritystoiminnassa verkkokauppa avattiin jo vuonna 1998.
Petri huomasi, että kaikilla ei ole mahdollista tulla aina kivijalkakauppaan ja hän halusi palvella asiakkaitaan vielä paremmin.
Urheiluasuista varsinkin pelipaidat olivat jo tuolloin suosituimpien tuotteiden listalla.

Vuonna 2016 markkinointinimeksi vakiintui HB Promotion. Mainostekstiilien ja markkinointimateriaalien lisäksi Petri haluaa tarjota yrityksensä kautta töitä myös eri alojen asiantuntijoille.

Uusi vuosikymmen toi mukanaan monipuolisemman yrityksen, joka haluaa kasvaa ja kehittyä. HB Promotion yhdistää monipuolisen osaamisen ja työkokemuksen eri aloilta. Palvelemme kokonaisvaltaisesti, tärkeimpinä arvoinamme asiakaslähtöisyys ja asioiden
helpoksi tekeminen.

{{ sentHeading }}

{{ sentParagraph }}

{{ closeBtn }}

{{ topMessage }}

{{ closeBtn }}